vodovodne inštalacije

Izvedba celovitega vodovodnega omrežja v novih in adaptiranih objektih – vodovodne inštalacije in inštalacije z zbiralnikom meteorne vode.

Vodovodne inštalacije so zelo pomemben segment za funkcionalnost objekta, zato morajo biti izvedene profesionalno, zanesljivo in v skladu s priporočili in pravilniki. Pred pričetkom del je potrebno izdelati ustrezen in dobro zasnovan načrt inštalacij in opreme ter določiti ustrezne razmike med elementi. Na podlagi izkušenj vam svetujemo pri vzpostavljanju optimalnega vodovodnega sistema in kanalizacije ter poskrbimo za strokovno izvedbo vseh vrst inštalacij.

Vodovodne inštalacije izvajamo s kvalitetnimi in preverjenimi materiali. S tem zagotovimo dolgo življenjsko dobo ter zanesljivo delovanje celotnega sistema. Posebno pozornost namenimo kakovostni izvedbi odtočne kanalizacije. Sistem mora delovati brezhibno.

Ali veste, da slabo vzdrževanje in nepravilna izvedba hišne vodovodne napeljave vplivata na kakovost vode? Porabite preveč vode? Ali pa imate zastarelo vodovodno napeljavo? Morda želite prenoviti kopalnico, kuhinjo? Želite vodo napeljati na vrt, narediti tuš? V kolikor boste zaupali nam, vam bomo zagotovili optimalne sisteme, ki vam bodo brezhibno služili vrsto let.