fina montaža

Za naše stranke izvajamo kompletne montaže sanitarnih elementov (fina montaža): WC, umivalniki, kuhinje, korita, pomivalni stroji, pralni stroji, ogledala.

Dobro počutje v kopalnici je v veliki meri odvisno tudi od namestitve opreme in prostora za gibanje. Zato je ob koncu adaptacije kopalnice na vrsti še fina montaža sanitarne keramike ter vseh ostalih elementov kopalnice.

Pogost razlog za nezadovoljivo počutje v kopalnicah je neustrezna namestitev sanitarnih elementov, ki je, v veliki meri, odvisna od pravilnih razmikov med sanitarnimi elementi. Zato je prav, da se pri nameščanju sanitarnih elementov (fina montaža) držimo določenih odmikov med elementi, minimalnih površin gibanja in stranskega odmika sanitarnega elementa.

Osnovna funkcija vsake kopalnice je osebna higiena njenih uporabnikov in relaksacija, tako fizična kot psihična. Za fino montažo oz. namestitev sanitarne opreme niso ključne samo mere prostora, upoštevati je potrebno tudi tehnične možnosti za napeljavo.

Priporoča se namestitev straniščne školjke čim bližje vertikalni odtočni cevi. Horizontalna odtočna cev naj bo krajša od enega do dveh metrov. Še vedno pa velja za enodružinsko hišo pravilo, da je načrt za vodovodno inštalacijo dober, če ima eno oziroma le dve vertikalni odvodni cevi.